Már árulják az újracsomagolt Samsung Galaxy Note 7-et

0

Míg a Samsung legutóbbi nyilatkozata szerint még nem határozták el, hogy mikortól lehet majd kapni a Galaxy Note 7 újra kiadott változatát, a készülék már felbukkant Kínában. Az immáron Galaxy Note 7R névre hallgató mobil egy kínai kereskedő kínálatában tűnt fel, jóval a hivatalos megjelenés előtt. 

A kereskedő weboldalán feltüntetett ár 520 és 580 dollár között alakul, ami durván 290 dollárral kevesebb, mint a visszahívott eredeti modellé. A készülék formaterve szemlátomást nem változott szignifikánsan.

A Galaxy Note 7R állítólag kétféle kiszerelésben lesz kapható, az egyikben 3200 milliamperórás telep található, ezt a készüléket az európai, amerikai és a távol-keleti piacokra szánhatja a koreai gigász. A másik modell belsejében 3500 milliamperórás akkumulátor lesz, ami bár kapacitásban egyezik az eredeti modellével, természetesen egy módosított változatról van szó. Ezek persze még csak pletykák, egyelőre várunk a hivatalos infókra.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid