Xiaomi Mi MIX 2 – Itt vannak a legfrissebb képek és infók

0

A Xiaomi vezérigazgatója, Lei Jun nem szívbajos ha a Mi MIX 2-ről van szó, hiszen szívesen oszt meg kedvcsináló fotókat a készülékről, holott még be sem mutatták azt. A vállalat fejese most megmutatta milyen lesz a mobil csomagolása, doboza, de természetesen más egyéb érdekességekkel is szolgált, nehogy a telefon körüli hatalmas érdeklődés egy pillanatra is lankadni kezdjen. 

A cég első embere hivatalosan is megerősítette, hogy a keret nélküli kijelzős szuperkészülék már a tömeggyártás fázisában van, és az örömhírhez grátiszba még ezeket a fotókat is hozzácsapta, hogy megismerjük milyen lesz a csomagolása a telefonnak.

Nem mellesleg a készülék hivatalos promóciós kampánya is elindult, és természetesen a szinte láthatatlan kijelző melletti keret a központi motívum. Jun az eredeti Mi MIX 17:9-es képaránya mögötti történetet is megosztotta a nyilvánossággal.

Elmesélte, hogy hat hónapon keresztül tárgyaltak a Google embereivel, hiszen a keresőóriásnál elsősorban a 16:9-es képarányt preferálják. Végül aztán a Google belement egy kissé hosszabb kijelző támogatásába is, illetve a kerekebb sarkakba. Bizonyos tekintetben a Xiaomi Mi MIX megnyitotta az utat olyan készülékek előtt, mint az LG G6, az LG V30, a Samsung Galaxy S8, vagy a Galaxy Note 8.

De ezzel nincs a dolognak vége, ugyanis a Qualcomm megerősítette, hogy a Mi MIX 2 burkolata alatt a csúcslapkájuk, vagyis a Snapdragon 835 fog dolgozni. Így sajnos a Snapdragon 836-ról szóló pletykák érvényüket vesztették. A hivatalos megerősítéssel egy időben ezek a renderek is napvilágra kerültek.

Korábban egyébként egy fotó is felbukkant amin a készülék látható – állítólag. Ráadásul a képen pont szemből lehet látni a telefont, így megcsodálhatjuk a három oldalról “kávamentesített” kijelzőjét.

Ami pedig a specifikációkat illeti, a már hivatalosan is elismert Snapdragon 835 lapkakészlet mellett számíthatunk egy 6.2 hüvelykes 2960×1440 pixeles AMOLED kijelzőre, 6 GB RAM-ra, valamint egy 4400 vagy 4500 milliamperórás akkumulátorra. A Mi MIX 2 szeptember 11-én kerül bemutatásra.

forrás: Xiaomi

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid