Hivatalos: visszatér Európába a Sharp

0

A Sharp által nemrégiben útjára indított, három oldalon keret nélküli kijelzővel szerelt Aquos S2 jövő nyáron már kapható lehet Európában. A japán vállalat vezetője a minap hivatalosan is azt nyilatkozta: a cég újra megveti lábát az öreg kontinensen, és a 2018-as MWC kiállításon már ott lesznek Barcelonában. 

Először “keret nélküli” telefonokat a Sharp jóvoltából csodálhatott meg az okostelefonos világ, persze a koncepciót később a Xiaomi és a Samsung futtatta fel igazán. Az ötletet kiötlő gyártó elnöke és vezérigazgatója, Jeng-Wu Tai az idei IFA kiállításon erősítette meg vállalatának terjeszkedési szándékait Európa irányába.

Az első európai Sharp okostelefon a 2018-as barcelonai MWC expón tűnhet fel, és a megjelenése tavasszal várható. Később pedig reméljük, hogy a nemrég debütált Aquos S2 is eljut hozzánk, hiszen egy nagyon érdekes készülékről van szó.

A japán gyártó egyébként idén már bemutatott egy csúcsmobilt, ami az Aquos R nevet viseli. A készülék lelke egy Qualcomm Snapdragon 835 lapkakészlet, amelyet 4 GB RAM segít a mobil működtetésében. A ház vízálló az IP68-as tanúsítvány szerint, és a kamerákra sem lehet panasz (22.6+16 megapixel).

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

NapiDroid