Már folyik a Galaxy S4 Lollipop frissítése Európában

2

A Samsung hamar elkezdte Android 5.0-ra frissíteni a mobiljait, de mégis nagyon lassan halad a folyamat, és egy örökkévalóságnak tűnik, amíg hozzánk is elér 1-1 új szoftver. Jó hír azonban, hogy a Galaxy S5, a Note 3 és a Note 4 után a Galaxy S4 Lollipop frissítése is megindult Európa egyes részein.

Március elején az Egyesült Királyságba, most pedig Franciaországba érkezett meg a Samsung Galaxy S4 új szoftvere, egyelőre még csak a független modellekre. A hírek szerint egyrészt olyan általános dolgokat hoz a frissítés, mint a nagyobb stabilitás és sebesség, illetve különböző hibajavításokat, ezeken kívül pedig kapunk pár új funkciót. Megújulnak például az értesítések, de a rendszer kinézetében is lesznek változások.

Azt sajnos még nem tudni, hogy hazánkba mikor jut el a Galaxy S4 frissítése, és hasonlóképpen a többi, eddig kimaradt készülékről sem tudunk semmi biztosat mondani. Egy új szoftver kiadása elég összetett folyamat, én még egy országon belül is nagy különbségek lehetnek a megjelenés időpontjában.

Talkandroid (1), (2)

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid