Hivatalos videókon a Sony Xperia Z4 Tablet

0

A Sony Xperia Z4-re még várnunk kell, de talán sokakat kárpótolt a japán vállalat, amikor az idei MWC-n felfedte ultravékony és pehelykönnyű táblagépét, az Xperia Z4 Tabletet. Az alábbi videók megerősítik, hogy az új készülék nem csak légies, de bivalyerős, és egyben produktív is.

Ami a specifikációkat illeti, tényleg mindenből a legjobbat kaptuk, ráadásul a hardveres összetevőket egy prémium, vízálló házba helyezték bele a Sony mérnökei. Ha szeretnéd jobban megismerni a tabletek – jelenlegi – koronázatlan királyát, olvasd el ismertetőnket!

Most pedig lássuk a reklámokat! Az első egy gyors áttekintő, melynek megtekintése közben tátott szájjal csodálhatjuk a készülék dizájnját és képességeit.

A második klip azt igyekszik demonstrálni, mennyire könnyű és légies a Z4 Tablet. A 6.1 mm-es vékonyság, és a mindössze 395 grammos súly valóban a világ legvékonyabb és legkönnyebb 10 colos táblagépévé teszi a készüléket, ám személy szerint úgy gondolom, akármelyik táblagép felröppenne, ha héliumos lufikat kötnénk rá. Mindenesetre ezt a felvételt is érdemes megnézni, egyrészt mert kuriózum, másrészt meg a poén kedvéért! :)

Utolsó videónk arra igyekszik felhívni a figyelmet, hogy a Z4 Tablet több, mint egyszerű tartalomfogyasztó eszköz. Az opcionálisan megvásárolható Bluetooth billentyűzet segítségével egy mini laptopot varázsolhatunk belőle, megsokszorozva annak produktivitását.

Neked hogy tetszik az Xperia Z4 Tablet?

AndroidCommunity

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid