Már gyártják a Samsung Galaxy S7 processzorát

0

Eddig mindenki úgy tudta, hogy a Samsung decemberben kezdi el gyártani az Exynos 8890-es lapkát, amelyet többek között a Galaxy S7-be szánnának. A legfrissebb hírek szerint azonban már meg is indult a tömeggyártás.

Ha mindez igaz, akkor ez azt jelenti, hogy a Samsung zászlóshajója már akár februárban forgalomba kerülhet. Persze lesznek modellek, amelyek belsejében Qualcomm Snapdragon 820 fog ketyegni, sőt, hallani Exynos 7422-vel szerelt variánsról is. Utóbbi lapkáról sokáig azt hitték, hogy a Galaxy Note 5 burkolata alá kerül.

samsung-exynos

Egy másik hír szerint a Samsung ugyanannyi Exynos 8890-nel szerelt Galaxy S7-et fog gyártani, mint amennyit a Snapdragon 820-as verzióból. Idén ugyebár a házon belül készült lapkát preferálták a Snapdragon 810 túlmelegedési gondjai miatt, de jövőre visszaállhat a korábbi rend.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid