Már a harmadik javítást kapja az Android 13 új bétája

0

Nem olyan régen jelent meg az Android 13 harmadik béta verziója, ami elvileg már egész közel áll a végleges kiadáshoz, azonban sorra jöttek elő a kisebb-nagyobb hibák, amelyek miatt már a harmadik javító csomagot kellett kiadnia a Google-nek. Ez persze egyáltalán nem baj, hiszen a béta teszteknek pont az a lényege, hogy a felhasználók bevonásával minél tökéletesebbre csiszolják a rendszert.

Június 8-án jelent meg az Android 13 Beta 3, amiről mi is beszámoltunk, azóta viszont volt néhány fejlemény az új rendszerrel kapcsolatban. Mindössze két nap telt el, és június 10-én kiadta a Google az Android 13 Beta 3.1-et, majd egy szűk héttel később, június 16-án megérkezett a 3.2-es verzió is. Úgy látszik, hogy ez még nem volt elég, hiszen a napokban, egész pontosan június 27-én megjelent a 3.3-as béta, ami már a harmadik kisebb javító csomag.

Akik korábban jelentkeztek az Android Beta programra, azok OTA-n keresztül frissíthetnek, de a Google oldalán is fent vannak a telepítéshez szükséges képfájlok.

Azt most nem vennénk sorra, hogy az egyes frissítések pontosan milyen javításokat tartalmaznak, de a lényeg, hogy folyamatosan foltozgatják a Beta 3-t, így a következő hónapban érkező negyedik béta már egy jól működő, viszonylag stabil rendszer lehet.

Az Android 13 Beta 4 jó eséllyel már az utolsó béta verzió lesz, és remélhetőleg nem sokkal utána megkapjuk az Android 13 kész kiadását is. Erre valamikor augusztusban, vagy legkésőbb szeptemberben kerülhet sor.

Via

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid