Itt az első Samsung Galaxy S6 klón

8

A szűkös anyagi keretek miatt hazánkban példátlan népszerűségnek örvendenek a különféle csúcstelefonokat mímelő klónok és replikák. Vannak olyan utánzatok, amelyek szóra sem érdemesek, de találni egészen korrekt készülékeket is köztük. Hogy a kínai No. 1 nevű gyártó S6 replikája valójában milyen lehet, az csak használat közben derülne ki igazán, mindenesetre papíron nem tűnik olyan nagyon rossznak ez a készülék.

A No. 1 egyébként egy kifejezetten utánzatok gyártására specializálódott ázsiai gyártó, nem ez az első Samsung replikájuk. A külsőt kár ecsetelni, azt hiszem a hasonlóság nyilvánvaló, klónok esetében sokkal érdekesebb a belbecs.

No.-1s-Galaxy-S6-clone

Specifikációkat tekintve egyáltalán nem beszélhetünk csúcsmodellről, sokkal inkább alsó-középkategóriás ajánlatnak látszik a No. 1 klónkatonája. Kiszereléstől függően vagy egy négymagos MediaTek MT6582-es, vagy egy nyolcmagos, 64 bites MediaTek MT6732-es ketyeg majd a készülék belsejében, 1, illetve 2 GB RAM társaságában.

No.-1s-Galaxy-S6-clone (1)

A gyengébbik modellben egy 16 GB-os belső tárhely található, az erősebb variáns viszont egy 32 GB-os háttértárat kapott. A hasonmás jelen pillanatban csak a 3G hálózatokat támogatja, de valószínűleg érkezik majd LTE modemmel szerelt verzió is a jövőben.

no1-galaxy-s6-5No.-1s-Galaxy-S6-clone (2)No.-1s-Galaxy-S6-clone (3)

A készülék már a hónapban megjelenik, de a várható árat még nem tudni. Ti vennétek Samsung Galaxy S6 utánzatot?

PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid