Videón a Windows 10-et futtató Xiaomi Mi4

0

A tech világ egyszerre kapta fel a fejét, amikor kitudódott, hogy a Microsoft a Windows 10 egy olyan változatán dolgozik, ami Androidos telefonokon is képes lenne futni. A legelső tesztkészülékek egyike a Xiaomi Mi4 volt, amelyen most futás közben is megnézhető az új Windows 10.

A felvételt a márciusi, Sencsenben tartott WinHEC konferencián készítették, ami egyébként egy Microsoft rendezvény, ahol a redmondi vállalatóriás és hardverbeszállítói a Windows jövőjét vitatják meg közösen.

Fontos megemlíteni, a Xiaomi semmilyen direkt partnerségben nem áll a Microsofttal, a fejlesztés kizárólag ez utóbbi vállalat munkája. A videó kínai nyelvű, de a hangsúly úgyis a csempés rendszeren, illetve annak működésén van, így nem hiszem, hogy bárkinek is gondot okozna a látottak megértése.

Az új Windows rendszer érkezése valamikor nyáron várható, valószínűleg akkor már a felhasználók is rátehetik a kezüket a Microsoft ROM-jára, amellyel rávarázsolható a Windows 10 bizonyos Androidos mobilokra.

PocketNow

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid