Már készül a Xiaomi Pad 6 széria

0

A Xiaomi tabletek elég kiszámíthatatlanul érkeznek, a Mi Pad 4 még 2018-ban jelent meg, majd három év szünet után, 2021-ben debütál a Pad 5, idén pedig megint kimaradt a frissítés. Mindenesetre nem hagytak fel a termékkategóriával, a hírek szerint már készül a hatodik generáció, ami elég komoly előrelépés lesz a jelenlegihez képest, legalábbis a Pro modell esetében.

A hírek szerint valamikor 2023-ban érkezik a Xiaomi Pad 6 és a Xiaomi Pad 6 Pro, illetve úgy tudjuk, hogy utóbbiból lesz 5G-s változat is.

A Pad 6 sokban hasonlít majd az elődre, de Snapdragon 860 helyett már Snapdragon 870 dolgozik majd benne. Mást nem is tudunk erről a modellről, annyit lehet sejteni, hogy hasonló képátlóval és valószínűleg továbbra is IPS LCD panellel szerelik.

Xiaomi Pad 5

A Pad 6 Pro ütősebbnek tűnik a hírek alapján, ebben állítólag Snapdragon 8+ Gen 1 dolgozik majd, és egy nagyobb méretű, 120 Hz-es AMOLED panelre számíthatunk. Valószínűleg NFC is lesz a táblagépben, az viszont még kérdéses, hogy megjelenik-e Kínán kívül. Azért bízunk benne, hogy hozzánk is eljut egyszer, mert nincs túl nagy választék felsőkategóriás modellekből a Samsung és az Apple készülékein kívül.

Via

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid