Még meg sem jelent, de valaki felrakta Facebook Marketplace-re a Google Pixel Tabletet

0

Egyelőre nem tudni, hogy a Google mikor tervezi bemutatni a Pixel Tablet táblagépet, de valaki már elkezdett értékesíteni egyet a Facebook Marketplace-en az Egyesült Államokban. A még hivatalosan le sem leplezett tabletet a hangszórós dokkolójával együtt tették fel az online piacra, mégpedig egészen baráti, 400 dolláros áron.

Már most le kell szögezni, hogy ezt a bizonyos 400 dolláros árat nehogy bárki komolyan vegye, a készülék és a kiegészítője ennél valószínűleg sokkal többe fog kerülni, amikor végre piacra dobják.

Az igazsághoz hozzátartozik, hogy a Google Pixel Tabletet nem most látjuk először, már májusban megmutatták annak formatervét, majd később a Pixel 7 telefonok bemutatóján ejtettek el további információmorzsákat a készülékkel kapcsolatban. Azóta nem igazán szerepelt a hírekben, egészen mostanáig.

A hirdetés valódisága megkérdőjelezhető, habár nem ez lenne az első alkalom, hogy egy Google termék prototípusát értékesítené valaki. Mindenesetre az apróhirdetés mellé feltöltött képek alapján ez valóban a szóban forgó modell, erre utal a tableten látható launcher és a háttérkép is.

Ami a Google Pixel Tabletet, vagyis annak hardveres jellemzőit illeti, a készülék 256 GB háttértárral van felszerelve, amely mellett 6 vagy 8 GB operatív memória teljesít szolgálatot egy első vagy második generációs Tensor lapkakészlet vezénylete alatt.

Mint ahogyan a képen látható, a táblagép akkumulátora 70 százalékos töltöttségen áll, és még így is 16 órányi működést jósol a készülék által futtatott szoftver.

A táblagép mellett egy dokkoló is meg fog jelenni, amely képes lesz azt egy hubbá alakítani, így a masina akkor is hasznos maradhat, amikor otthon vagyunk, mint afféle intelligens hangszóró.

Ilyenkor a táblagépen folyamatosan fülel a Google Asszisztens, ami csak a kéréseinkre vár, akárcsak egy Alexa vagy Nest Hub esetében. A Google szerint ez a dokkoló a táblagépet egy fiókban heverő, haszontalan eszközből az életünk részévé változtatja.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid