Már megy az Android L a Samsung Galaxy S5-ön!

2

Hatalmas várakozás övezi az új Android L-t, aminek a végleges verziója talán már heteken belül megjelenik. Persze ez először csak a Nexus tulajokat érinti, ami azért valljuk be, egy szűk réteg.

Szerencsére a Samsung is gőzerővel dolgozik az új szoftveren, és a SamMobile jóvoltából most videón is megnézhetjük, hogy hogyan fut az Android L egyik kezdeti verziója a Galaxy S5-ön. Persze a rendszer még igen lassú és bugos, ráadásul vannak hiányosságok, de legalább valami konkrét bizonyítékot is láthatunk arra, hogy folynak a fejlesztések.

Azért senki se bízzon abban, hogy a gyártó felhagyna a híres TouchWiz felülette, hiszen az ő Android L szoftverük elég messze áll majd a Google által megálmodott kinézettől. A Material Design jegyei persze megmaradnak valamilyen szinten, de az egész olyan “Samsungos” lesz.

s5-android-l

A korábbi hírek alapján a Samsung Galaxy S5 a Note 4-gyel együtt valamikor decemberben kapja meg az Android L-t, reméljük ez teljesül majd és nem lesz csúszás. A többi Samsung modellről még nincs hír.

SamMobile

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid