Végre láthatjuk az alkalmazáson belüli vásárlások várható összegét

1

Pár hete a Google bejelentette, hogy megváltoztatja azon alkalmazások listázását a Play Store-ban, amelyek ingyenesek ugyan, de alkalmazáson belüli vásárlásokat tartalmaznak. Az átláthatóság érdekében konkrét árfekvéseket, kilistázott várható költségeket mellékelnek az adott nevekhez. Mindez most már életbe is lépett.

A változtatások a Play Store webes verziójában és az androidos felületen is megtörténtek. Nagy segítség lesz ez a felhasználók számára, hogy a bújtatott költségeket felismerjék az egyébként ingyenesnek tűnő alkalmazásban, valamint azon szülőknek, akik nem szeretnének csemetéik miatt hatalmas számlákat kifizetni. Az egyetlen hátránya a koncepciónak az, hogy csupán árkategóriákat, nagyságrendeket listáz, és lehetetlenné teszi azt, hogy megállapítsuk, most in app purchase-ről (alkalmazáson belüli vásárlás) van-e szó, vagy ez egy demó alkalmazás, és a teljes változat aktiválásához szükséges az adott összeg.

Az egész valahogy így néz ki a gyakorlatban, kapunk egy minimum, és egy maximum értéket az alkalmazáson belüli költségekre vonatkozóan:

play-arak

PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid