Már novemberben megindulhat a Samsung Galaxy S22 sorozat gyártása

0

Nemrégiben bemutatták a Samsung hajlítható okostelefonjait, és a következő nagy dolog, amire a háttérben készülhetnek, az a Galaxy S22 modellek bevezetése. A készülékek kapcsán már kiderült néhány tudnivaló, a legújabb szóbeszédek pedig azt állítják, hogy a széria tömeggyártása már idén novemberben megkezdődhet.

A hírek ezúttal Dél-Koreából érkeztek, ahol azt beszélik, hogy a Samsung 2022 januárjában tervezi bemutatni a Galaxy S22 sorozatot. Korábban az volt a szokás, hogy a zászlóshajók mindig februárban érkeztek, ám ez a hagyomány megtört a Samsung Galaxy S21 telefonok debütálásakor. Most is minden hamarabb lesz, ennek érdekében bizonyos alkatrészek gyártása már zajlik is egy ideje – állítják a bennfentesek.

Pár dolgot már tudni velünk a szériáról, amelynek, ha minden jól megy, most is három tagja lesz: egy alapmodell, egy Plus és egy Ultra variáns. Az eddigi szivárgások alapján a sima Galaxy S22 és a Galaxy S22+ tripla kamerás képrögzítő rendszerrel érkezhet, 50 megapixeles elsődleges szenzorral, 12 megapixeles ultraszéles modullal, valamint egy 3x optikai zoommal felvértezett telefotó egységgel. Bizonyos jelentések szerint a Samsung Galaxy S22 Ultra hátoldalán egy 200 megapixeles szenzor terpeszkedhet, mások szerint viszont kitartanak a 108 megapixeles megoldások mellett.

A Samsung Galaxy S22 telefonok belsejében olyan Exynos chipset dolgozik majd, amelyet AMD Mobile Radeon grafikus gyorsító egészít ki, ez a vezérlő az RDNA2 architektúrán alapul. A házon belül fejlesztett lapkakészlet kiváló grafikus teljesítményt biztosít a hírek szerint. Természetesen most is lesznek Qualcomm Snapdragon processzorral szerelt kiadások is bizonyos régiókban. Amiről még beszélni szoktak, az a mobilok képernyői, amelyek szintén prémium megoldások lesznek LTPO Super AMOLED panellel és 120 Hz-es képfrissítéssel. Még valami: a készülékek belsejében lévő akkumulátor támogatni fogja a 65 wattos gyorstöltést.

Forrás: Sammobile

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid