Már szerkeszteni is lehet az elküldött Messenger-üzeneteket

0

Eddig csak az üzenetek törlésére volt lehetőség a Messengerben, ha utólag észrevettünk valami hibát, vagy csak meggondoltuk magunkat, most viszont bevezette a Facebook a szerkesztési lehetőséget.

Az elmúlt hetekben több újítást is bejelentett a Facebook, például alapértelmezetté tették a titkosítást a csevegéseknél, van azonban egy másik hasznos új funkció is, ami eddig talán sokak figyelmét elkerülte. Az elküldött üzeneteket most már nem csak törölni, hanem utólagosan szerkeszteni is lehet, igaz, csak korlátozott ideig, a küldéstől számított 15 percen belül van erre lehetőség.

A szerkesztés működik asztali böngészőben a Facebookon belül és a különálló Messenger oldalon is. Itt a szerkeszteni kívánt üzenet mellett kattintsunk a további opciókra (három függőleges pont), majd a Módosítás lehetőségre. A mobilos alkalmazásban pedig hosszan kell megérinteni az üzenetet, és ugyanúgy a Módosítást választani.

A módosított üzenetek fölött megjelenik egy Szerkesztve felirat, ami jelzi, hogy változtatott rajta a küldő fél, de az az eddigi tapasztalataink alapján nem lehet megnézni, hogy mi volt az eredeti szöveg (ez később változhat, hiszen a posztoknál is nyilvánosak a szerkesztési előzmények).

Forrás: Facebook

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid