Már tesztelik a Samsung Galaxy S6-ot!

0

Vészesen közeledik a Galaxy S6 bemutatója, hiszen egyes források szerint akár már a januári CES-en megismerhetjük a Samsung új csúcsmobilját. A tesztelések már javában folynak, és most le is bukott az egyik ilyen célra szánt példány.

A Zauba egy indiai weboldal, ahol az országba bejövő importtermékek adatait teszik közzé. Itt tűnt fel egy SM-G920F kódszámú készülék, ami minden bizonnyal a Galaxy S6-ra utal.

galaxy-s6-zauba

Túl sok információ sajnos nem derül ki a mobilról, csak annyi, hogy egy tesztpéldányról van szó, ami Dél-Koreából érkezett. A megadott érték átszámolva nagyjából 300 dollárra jön ki, de ennek nem sok köze van a Galaxy S6 végleges árához, hiszen minimum ennek a duplájába kerül majd az új Samsung zászlóshajó.

A korábbi pletykák alapján egy 5.5 colos QHD kijelzőre és fém házra számíthatunk. Processzor tekintetében lesz Snapdragon 810-zel és Exynos 7420-szal szerelt változat is, amikhez egyaránt 3 GB RAM társulhat majd. A készülék bemutatójára a januári CES-en vagy a márciusi MWC-n kerülhet majd sor.

Zauba

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid