Már tesztelik az Android 10-et a Samsung Galaxy Note 9-en

0

Nyilvánvalóan a reflektorfényben most a Samsung Galaxy Note 10 modellek fürdenek, hiszen ezek a készülékek a legaktuálisabbak a szériában. De azért örömteli, hogy a gyártó nem feledkezik meg a korábbi kiadásokról sem, így a Note 9 tulajdonosoknak sem kell nélkülöznie a legújabb zöld robotos operációs rendszer lehetőségeit. A Samsung már teszteli az Android 10-et a népszerű 2018-as csúcsphableten, és reméljük, hogy az minél hamarabb eljut a felhasználókhoz is.

Mindannyiunk kedvenc koreai gyártója az Android legújabb verzióját tehát már javában teszteli a Samsung Galaxy Note 9 mobilon, a felhasznált firmware az N960FXXU3DSJ3 build számot viseli. A szoftver egyébként valószínűleg a One UI interfész 2.0-s verzióján alapul.

A Galaxy Note 9 még most is egy élvonalbeli okostelefon, reméljük az új rendszerrel még produktívabb és sokoldalúbb lesz.

A Samsung egyébként épp most indította meg az S10 modellekre az Android 10 béta programot, a végleges frissítés pedig még az ev vége előtt megérkezhet.

Forrás. GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid