120 Hz-es kijelzővel és 5x telefotó kamerával szerelt Xiaomi mobil jöhet

0

Bár a Xiaomi Mi MIX 4 sorsa egyelőre bizonytalan, és a Mi Max széria kedvelői sem lehetnek túlzottan elégedettek, friss értesülések szerint a kínai gyártó azért igyekszik kedvezni a rajongóknak. Úgy néz ki, fel akarják éleszteni a Mi Note családot, és egy olyan okostelefonon is dolgoznak, aminek 120 Hz-es képfrissítési rátával rendelkező kijelzője és 5x telefotó kamerája van.

Az információkat az XDA Developers csapata ásta elő a MIUI 11 betájából, amiben találtak egy olyan képfrissítési beállítást, ami 120 Hz-es rátát tesz lehetővé. Ezen új értesülés megerősíti azokat a korábbi pletykákat, melyek szerint a Xiaomi valóban olyan okostelefonon dolgozik, aminek kijelzőjéhez hasonlót egyelőre csupán a gamer mobilokon volt szerencsénk látni, olyan készülékekre gondoljatok, mint a Razer Phone telefonok vagy az Asus ROG Phone 2.

Nem csupán a képernyőt illetően történhet előrelépés az ázsiai gyártó készülékeiben, de a kamerák fejlesztésére is komoly figyelmet fordítanak a Xiaomi mérnökei. Az önkéntes fejlesztők csapata a MIUI 11 kamera alkalmazásának menüjében 5x optikai zoom támogatására találtak egyértelmű jeleket, ezen kívül még rábukkantak egy ultra-telefotó üzemmódra is, amivel elérhető lesz az akár 50x digitális zoom is.

Ultra-telefotó mód ikonja

Persze egyáltalán nem biztos, hogy ez a két funkció egyetlen készülékbe kerül, de még az is megeshet, hogy viszont látjuk őket a Mi Note 10-ben.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid