Már több, mint 2000 NoPhone fogyott!

0

Emlékszel még a NoPhone-ra? Egy közösségi finanszírozás által megvalósult telefon imitációról van szó, ami azoknak készült, akik le sem tudják tenni a mobiljukat. A “készüléket” hasonlóképpen kézbe lehet venni, de nem tud semmit, és kijelzője sincs, amit bámulhatnánk, így több időnk marad a való világ dolgaira, például a szeretteinkre, barátainkra.

Egyéb előnyei is vannak a NoPhone-nak, hiszen többek között vízálló, soha nem kell tölteni, nem fagy le, nem lassul be, és a szoftverét sem kell frissíteni. Ezen kívül pedig még olcsó is.  A sima változat 12 dollárért vásárolható meg, a tükörrel felszerelt selfie modell pedig 18 dollárba kerül.

nophone-selfie

Persze mielőtt bárki leszólná a NoPhone-t, érdemes megjegyezni, hogy nem valódi használatra szánják, hanem inkább csak egy vicces ajándéknak a telefonfüggő ismerőseink számára. Egyébként nem is fogy rosszul a készülék, már több, mint 2000 darab kelt el belőle. A gyártó ígéretei szerint a december 7-ig leadott rendeléseket még karácsony előtt kiszállítják.

NoPhone

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid