Videón a Samsung Galaxy Note 4 Lollipop szoftvere!

0

A Samsung több készülékére is már javában fejleszti az új Android 5.0-s szoftverét, és bár még egyik sincs végleges állapotban, azért néha-néha bepillantást nyerhetünk a dolgok állásába.

Frissítés: A Galaxy S5-re közben meg is jelent a Lollipop!

A Galaxy S5-ön, a Galaxy S4-en és a Galaxy Note 3-on már láthattuk futni a Lollipopot, most azonban a legújabb modell, azaz a Note 4 rendszere is feltűnt egy viszonylag részletesnek mondható videón.

A Samsung TouchWiz felülete miatt jelentős átalakulás nem látható külsőleg, de azért pár apróság mégiscsak változott. Kapunk például két új kamera módot, amikből az egyik a lassított felvétel, a másik pedig a “fast time”-ra keresztelt time-lapse rögzítés. Változott még a beállítások menüje is, hiszen eddig egymás alatt sorakozott az összes lehetőség, az új szoftverben viszont jobbra-balra scrollozhatunk majd a beállításcsoportok között.

Összességében tehát apróbb változásokra lehet számítani a kezelőfelület tekintetében, de ne felejtsük el, hogy az Android 5.0 sok más, kevésbé látványos előnnyel is rendelkezik az elődeihez képet, azaz például gyorsabb működést, nagyobb biztonságot és hosszabb üzemidőt biztosít.

Persze a legnagyobb kérdés továbbra is az, hogy mikor várható a frissítés. A Galaxy S5-re már megérkezett az új szoftver, de a Galaxy Note 4 még várat magára.

SamMobile

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid