Már tölthető az Asphalt 9: Legends

0

A száguldás szerelmesei egy emberként üvölthetnek fel örömükben, mert az egyik legjobb mobilos széria, az Asphalt folytatást kapott. A Gameloft újdonsága az eredetileg tervezett start előtt egy nappal már tölthető a két legnagyobb okostelefonos platform alkalmazásboltjából.

Az első és legremekebb hír az, hogy a versenyzős játék teljesen ingyenesen tölthető, bár a fejlesztőket ismerve biztosan akad szép számmal mód pénzszórásra, mindenféle mikrotranzakción keresztül. Az Asphalt egyébként az egyik legrégebben futó cím az okostelefonos játékok között, ám az applikáció ezúttal is képes újat mutatni a rajongóknak. A szokásos fejlesztések mellett félszáz új járművet kapunk, frissített grafikát, számos új effektet, de említésre méltó az akár hét játékos bevonását lehetővé tevő többjátékos mód is.

Aki szeretné a barátait is bevenni a mulatságba, az akár klubokat is alakíthat velük.

A játékot próba jelleggel már útnak indították pár országban, de most végre eljött a globális start ideje. Az alkalmazás 1.5 GB tárhelyet igényel, így érdemes Wi-Fit, vagy valamilyen korlátlan mobilnetet használni letöltés közben.

Az alkalmazás hamarosan elérhető lesz Windows 10-re is, addig innen tölthetik le az almás mobilok hívei, innen pedig mi androidosok.

Forrás: GooglePlayÁruház

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid