Máris különböző hibákkal küzdenek egyes Nothing Phone (1) tulajdonosok

0

A napokban jelent meg a maga teljességében a OnePlus társalapítója által létrehozott Nothing első okostelefonja, a Phone (1). Habár a készülék csupán középkategóriás vassal van felszerelve, többek között a hátlapi világító panel miatt is afféle kuriózumnak számít. Sajnálatos módon azonban már most mindenféle hibákkal kénytelenek szembesülni egyes friss tulajdonosok, akiknek a kijelzővel és a szelfikamerával kapcsolatos problémák okoznak fejfájást.

A Nothing Phone (1) tulajdonosok egy tipikus AMOLED technológiával kapcsolatos hibával szembesülhetnek, ami nem más, mint a panel bezöldülése. Nem példa nélküli tehát, nem csupán a Phone (1)-re korlátozódik, de ennek ellenére mégiscsak egy zavaró hiba, amely minden bizonnyal az őrületbe kergeti azokat, akiket érint. Ha te eddig olyan szerencsés voltál, hogy nem tapasztaltad ezt a hibát, vagy nem egészen tudod, miről is van szó, az alábbi képeken megtekintheted néhány Nothing Phone (1) elzöldült kijelzőjét. A fotókat az elégedetlenkedő tulajdonosok a Twitteren tették közzé.

Olyan is akadt, aki miután jelezte a hibát, cserekészüléket kapott ugyan a forgalmazótól, ám az is hamarosan elkezdte produkálni ugyanezt a jelenséget. Mások arról számoltak be, hogy a szelfikamera körül vannak mindenféle torzulások – halott pixelek – a megjelenítőn, ezt a hibát egyébként már lehetett tapasztalni nem is olyan régen, mégpedig Google Pixel 6 modelleken.

A gyártó hivatalos Twitter-fiókján tudomásul vették ezeket a hibákat, de egyelőre nem tettek közzé útmutatást azzal kapcsolatban, hogy mi a teendő, ha valaki elkezdi tapasztalni ezeket a jelenségeket. Egyelőre az a legjobb, ha a szerencsétlenül járt tulajdonos felveszi a kapcsolatot a forgalmazóval és érvényesíti a csere és/vagy garanciajogokat. Az legalább jó hír, hogy egyelőre nem lehet tömeges hibáról beszélni, persze az érintetteket ez vélhetően nem vigasztalja…

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid