Máris megválasztották 2017 legjobb mobilját

9

Kicsit elhamarkodottnak tűnik október elején kiosztani az év telefonja címet, de a neves TechRadar magazin most mégis megtette ezt, és az eredmény nem túlzottan meglepő.

Nemrég tartották meg a Mobile Choice Consumer Awards 2017 díjátadót, amelyet a TechRadar szervez, és az eseményen a Galaxy S8-at választották meg az év telefonjának. Emellett az S8 lett az év legjobb kameramobilja is, a Samsung pedig az év gyártója.

Elég furcsa az időzítés, hiszen az év még nem ért véget, hátra van többek között a Huawei Mate 10 modellek bemutatója, de egyéb érdekes készülékek is befuthatnak 2017 hátralévő részében. Az viszont vitathatatlan, hogy a Galaxy S8 kiváló mobil lett, és bizonyára sokan egyetértenek a döntéssel.

Egyébként nem csak a Samsung nyert díjakat. A Honor 9 győzedelmeskedett a “középkategóriás” telefonok között (Best Mid-Market Phone a pontos elnevezés), a legjobb olcsó mobil pedig a Moto E4 lett. Utóbbi olyan készülékek elől szerezte meg a díjat, mint a Nokia 3310 (2017), a Galaxy J3 és a Honor 5C.

forrás, via, via2

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid