Marvel Future Fight – hamarosan új szuperhősös játék érkezik

0

Nemsokára mozikba kerül a Bosszúállók második része, az Ultron Kora, és ennek örömére természetesen a szuperhősös játékipar is gőzerővel pörög. A Netmarble jóvoltából hamarosan egy nívósnak ígérkező akció-szerepjáték érkezik Androidra és iOS-re: a Marvel Future Fight.

Magáról az alkalmazásról nem sokat tudni egyelőre, de az biztos, hogy április 30-án kerül majd a Google Play áruház virtuális polcaira. Az előzetes értesülések szerint 36 játszható karakter közül választhatunk majd első körben, beleértve olyan népszerű figurákat, mint a Bosszúállók tagjai, Pókember, Fenegyerek vagy a Galaxis Őrzői.

Különféle helyszíneken, kell majd legyőznünk a Marvel Univerzum legkegyetlenebb szupergonoszait, Ultront, Lokit, Oktopusz Dokit és a többit. Az alkalmazásban lesz lehetőség arra is, hogy a játékosok egymással mérjék össze a tudásukat az interneten keresztül. Szerencsére nem csak egy egyszerű verekedős játékról van szó, hiszen hőseinket kedvünkre fejleszthetjük, és lesz egy végigjátszható kampány is, amit a Marvel író, Peter David neve fémjelez.

PocketGamer

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid