Hamarosan megkezdődik az Elephone mobilok hazai forgalmazása

0

A hétvégén lezajlott Veletech kiállításon több népszerű távol-keleti márka is jelen volt a Ping Digital jóvoltából. Az Elephone készülékeit egy különálló standon próbálhatták ki az érdeklődők, ráadásul a gyártó vezetői és képviselői is részt vettek az eseményen.

Az Elephone már csak azért is nagyon érdekes, mert a távol-keleti gyártó elsősorban nem Kínában, hanem Ausztráliában, Dél-Ázsiában és Európában szeretne jelen lenni. Szerencsére Magyarország sem marad ki, sőt, a vállalat vezetői és képviselői el is látogattak hozzánk a hétvégén, hogy részt vegyenek a Veletech kiállításon.

elephone_stand_n3

A gyártó standjánál több érdekes mobil is jelen volt. A P4000 például kedvező árazása ellenére erős, 64 bites processzorral és egy masszív 4800 mAh-s akksival bír, de bemutatkozott a vállalat új zászlóshajója, a P7000 is, amiről már nálunk is olvashattatok korábban. A P5000-ről szintén írtunk már, ha esetleg valaki nem emlékezne, akkor ez az a mobil, amibe egy rekordméretű, 5350 mAh-s akksit szereltek.

elephone-mobilok

Az Elephone mobilokat hazánkban május közepétől kezdi forgalmazni a Ping Digital, első körben a P5000, a P6000, a G2 és a G7 érkezésére lehet számítani. A készülékek széles körben is elérhetők lesznek, számos bolt kínálatában megjelennek majd. Az árak egyelőre még nem ismertek, de a jó ár-érték arány garantált.

forrás: Ping Digital blog

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid