Ezek a legnépszerűbb mobilok az AnTuTu szerint

0

Az AnTuTu kiadott egy friss toplistát az idei első negyedévre vonatkozóan, amiből kiderül, hogy a méréseik szerint melyek voltak a legnépszerűbb mobilok az utóbbi időben.

Az AnTuTu leginkább csak a saját adataiból tud dolgozni, így azt mérték meg, hogy milyen típusú készülékekről futtatták a felhasználók a népszerű tesztprogramot. Január és március között az AnTuTut futtató telefonok közel 10%-a valamilyen Galaxy Note 4 modell volt, a második helyen pedig a Galaxy S5 áll 7.68%-kal.

antutu-legnepszerubb-mobilok

A két Samsung mobil után a Xiaomi Mi Note, az LG G3 és a Xiaomi Mi4 következnek 6-7% közötti eredménnyel. Az első 10 között helyett kapott még a Nexus 5, az Xperia Z3, a OnePlus One, a Galaxy Note 3 és az ASUS Zenfone 5 is.

Fontos újra kiemelni, hogy ezek az adatok nem azt mutatják, hogy mely készülékből mennyi fogyott, hanem hogy milyen típusokról futtatták leginkább az AnTuTut. Ráadásul valamiért csak az Androidot futtató mobilokat vették számításba, pedig érdekes lett volna látni az új iPhone 6 modellek eredményét is.

Az AnTuTu különböző régiókra vonatkoztatva is közzétette ugyanezt a toplistát. Az egyetlen európai mérés Németországra vonatkozik:

antutu-legnepszerubb-mobilok-nemet

A németeknél a Galaxy S5 vezet, utána pedig érdekes módon a OnePlus One következik, de helyett kapott még a toplistán több LG és Samsung modell is, valamint a HTC One M8 és a Nexus 5.

AnTuTu

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid