Más telefonok is megkaphatják a Samsung Galaxy S21 Ultra kameráját

0

Ha emlékeztek, az idén év elején leplezte le a Samsung az ISOCELL HM3 nevű kameramodult, ami egy 108 megapixeles, 1/1,33 colos érzékelő. A szenzor a Samsung Galaxy S21 Ultra hátoldalára került, ám egy friss bemutatóvideó erőteljesen arra utal, hogy hamarosan más készülékek is (akár más gyártótól) megkaphatják a koreaiak képrögzítőjét.

Az új ISOCELL érzékelő 9 az 1-ben pixelösszevonást kínál, 2,4 mikrométeres effektív pixelekkel. A szenzor alapesetben 12 bites, 12 megapixeles képeket készít, és rendelkezik Smart ISO Pro funkcióval. Utóbbi a HDR tartalmakat azáltal skálázza fel, hogy egyidejűleg készít magas és alacsony ISO értékű felvételeket, így küszöbölve ki a mozgásban lévő tárgyak szellemképét.

Az ISOCELL HM3 mozgóképet rögzíteni legfeljebb 8K felbontásban képes, lassított felvételeket pedig Full HD felbontásban készít, másodpercenként 240 képkockával. A most publikált videó utalhat egy újabb Samsung zászlóshajóra, amelynek hátoldalára felkerül a HM3, de azt is jelentheti, hogy a szenzort felajánlják majd más gyártók számára is. Volt már ilyenre példa a múltban nem is egyszer.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid