Masszív szelfikamerával jön a Samsung Galaxy J5 (2017)

0

Miután a Samsung Galaxy J5 2017-es kiadása feltűnt a Geekbench adatbázisában, a készüléket valaki letesztelte a GFXBench alkalmazással is. A korábban kiszivárgott specifikációk mellett a szintetikus tesztprogram megerősítette a belső tárhely méretét, a kijelző felbontását, illetve a kamerák paramétereit.

A telefon belső tárhelye 16 GB-os lesz, mint ahogyan már korábban kiderült, de az igazi érdekesség az a frontoldali kameraszenzor, amelynek felbontása 12 megapixel. A készülék hátoldalára egyébként egy teljesen azonos képességekkel bíró érzékelő kerül, és valószínűleg mindkettőhöz lesz LED segédfény.

A további jellemzők között szerepel a 4.8 colos HD felbontású megjelenítő, de mivel a 2016-os kiadás kijelzője 5.2 hüvelykes volt, így vélhetően a GFXBench ez esetben téves adatot tett közzé. Ami még említésre méltó lehet, az a burkolat alatt dolgozó Exynos 7870 lapkakészlet, a 2 GB rendszermemória, és a telefon által futtatott Android 7.0 rendszer.

forrás: Techlabor

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid