Még a 2015-ös Samsung csúcsmobilok is megkaphatják az Android 8.0-t

0

Korábban már volt olyan hír, miszerint a Galaxy S6 modellek is frissülhetnek Android Oreóra, most pedig egy nagy szolgáltató erősítette ezt meg.

Az amerikai T-Mobile weboldalán tűnt fel az információ, miszerint a Galaxy S6, a Galaxy S6 edge, a Galaxy S6 edge+ és a Galaxy Note 5 is megkapja az Android 8.0 frissítést. Egész pontosan a készülékek támogatási oldalán írják, hogy a szolgáltató és a gyártó közösen megegyeztek abban, hogy lesz rájuk újabb szoftver.

Mindez elég meglepő, hiszen eddig mindig a legutóbbi két szériát frissítette a Samsung, ami jelen esetben az S8-at, az S7-et, a Note 8-at és az újracsomagolt Note 7-et (Note FE) jelenti. A Galaxy S6 lassan 3 éves, a Note 5 pedig kettő és fél, és már kaptak két nagy verziófrissítést.

A friss híreknek persze mindenképpen örülünk, de a Samsung egyelőre nem erősítette meg a frissítést, így biztosat nem tudunk mondani. Arra viszont fel kell készülni, hogy ha lesz is Oreo az említett 2015-ös modellekre, akkor arra még nagyon sokat kell várnunk.

Via GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid