Még a Xiaomi Mi MIX-nél is durvább mobillal készül a Meizu

0

A Xiaomi rendesen felkavarta az okoselefonos állóvizet a Mi MIX-szel, ám könnyen lehet, hogy mégsem ez lesz az év legérdekesebb mobilja.

Egyes mérések szerint a Mi MIX valójában “csak” 84.16%-os kijelző/előlap aránnyal bír, és nem 91.3%-kal, mint ahogy a gyártó állította. Ettől persze még egy rendkívüli telefonról van szó, ám a Meizu egy még ennél is kevesebb kávával ellátott mobillal készül.

Xiaomi Mi MIX

Xiaomi Mi MIX

A Mi MIX esetében ugyebár csak alul van számottevő keret, a többi oldalon szinte semmi. Most azonban kiszivárgott néhány koncepciókép egy Meizu mobilról, amelynek a kijelző alatt is alig van kerete.

meizu-koncepcio-01 meizu-koncepcio-02 meizu-koncepcio-03

Ezeket a képeket persze még nem szabad készpénznek venni, de a Mi MIX után nem lepődnénk meg, ha ez is valósággá válna. A koncepcióképek alapján úgy tűnik, hogy az ujjlenyomat-olvasó a kijelző alatt helyezkedik majd el, ami a Qualcomm ultraszónikus szenzorával meg is oldható. A beszédhangszóró mindenképpen csontelvezetéses lehet majd, mint a többi hasonló mobilnál, a közelségérzékelőt pedig egy ultrahangos szenzorral tudják megoldani.

meizu-teaser-01

Egyébként a kiszivárgott képek mellett egy teaser is felbukkant a gyártótól, ami szintén arra utal, hogy valami nagy dobással készülnek. A következő áll rajta: “Valami váratlan jön… 2016. 12. 24.”. Érdemes lesz tehát karácsonykor is figyelni a mobilos híreket!

via AndroidPure, PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid