Képeken a Nokia egyik új mobilja

1

A Nokia visszatérése az okostelefonos piacra 2017 elején várható, és ennek az egyik szereplője a jelenleg csak D1C-ként ismert készülék lehet. A telefon már többször feltűnt itt-ott, szintetikus tesztekben leginkább. Most pedig renderelt képek érkeztek, amelyeken ha minden igaz, a finnek masinája látható.

A képek forrása a Weibo nevű kínai közösségi portál, és felfedik a külalak mellett a várható színváltozatokat is. A Nokia Android rendszert futtató okostelefonja kapható lesz fekete, fehér és arany színekben. Az utóbbi modellen még egy fizikai Homa gombot is látni, ami valamiért a többiről lemaradt. Természetesen ezeket a rendereket, akárcsak eddig, nem érdemes készpénznek venni.

nokia-d1c-in-white

nokia-d1c-in-black

nokia-d1c-in-gold-with-a-fingerprint-scanner-on-the-back

Az AnTuTu szerint a specifikációk között szerepelni fog egy Full HD felbontású megjelenítő, amely mögött egy Qualcomm Snapdragon 430 fog dolgozni nyolcmagos processzorral és Adreno 505 grafikus gyorsítóval. A rendszermemória kapacitása 3 GB, míg a belső tárhely mérete 32 GB lesz. A hátlapon egy 13 megapixeles kamera található, míg a frontoldalra 8 megapixeles szenzort szánnak a mobil alkotói. A Nokia D1C egyébként a tesztek szerint Android 7.0 Nougat rendszert futtat majd. Nyilván ez nem az a világmegváltó zászlóshajó, amire mindenki annyira vár, de talán első lépésnek megteszi.

PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid