Ezek a készülékek frissülnek Android 7.0-ra

6

Már több, mint két hónapja, hogy megjelent az Android 7.0 Nougat, és most már vannak információink a legnagyobb cégek frissítési terveivel kapcsolatban is, melyeket alább közlünk.

Samsung: Az összes Galaxy S6 és S7 variáns megkapja majd a 7.0-t, ezen felül még a Note5 frissítése van készülőben. Az S5 tulajok szomorkodhatnak, mert a mobiljuk nagy valószínűséggel nem frissül tovább. Az első frissítési hullám valószínűleg decemberben fog megtörténni, hiszen már elérhető a nyilvános béta az S7 és S7 edge tulajoknak az Egyesült Királyságban.

Samsung Galaxy S7 edge

Samsung Galaxy S7 edge

HTC: Egy Twitter poszt alapján a HTC 10, One M9 és One A9 modellek kapják meg hamarosan a Nougatot, és más alsóbb kategóriás készülékeik is frissülhetnek majd a későbbiekben.

Xperia X Compact

Xperia X Compact

Sony: A gyártó hivatalosan is elárulta, hogy a következő készülékei kapják meg az Android 7.0 frissítést: Xperia Z3+, Xperia Z4 Tablet, Xperia Z5, Xperia Z5 Compact, Xperia Z5 Premium, Xperia X, Xperia XA, Xperia XA Ultra, Xperia X Performance, Xperia X Compact és Xperia XZ. Az X Performance, XZ, X és X Compact már novemberben frissülhetnek.

LG: A V20 volt az első Android 7.0-val bemutatott eszköz, ezért joggal elvárható, hogy gyorsan kiadják a frissítéseket a G4-re, a G5-re és a V10-re is.

lg g5

LG G5

Huawei/Honor: Ők igencsak sok készülékre ígérik a frissítést, de valószínűleg csak sokkal később lesznek elérhetőek ezek. Na de lássuk a szerencséseket: P9 és P9 Plus, P9 Lite, Mate 8, G8, Mediapad M3, Honor 8 és Honor 5C. Természetesen a Mate széria legújabb tagjai már a Android 7.0-val érkeznek.

Honor 8

Honor 8

Természetesen nem csak az említett készülékek frissülhetnek Android 7.0-ra, a későbbiekben még bővülhet a lista némely gyártónál, és persze több olyan vállalatnál is dolgozhatnak már a frissítéseken, amelyek most nem kerültek említésre.

Forrás: Androidpit

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Koncsos Martin

Villamosmérnök hallgató, évek óta androidkedvelő, a szerkesztőség egyik új tagja. :)

NapiDroid