Még erősebb Asus ROG Phone 5 variáns érkezhet

0

Egy általában megbízhatónak mondható szivárogtató szerint az Asus egy újabb, még erősebb hardverrel szerelt ROG Phone 5 variánson dolgozik, ami a nem túl távoli jövőben be is mutatkozhat. Az okostelefon a ROG Phone 5s nevet viselheti majd, és a megszokott iszonyatos RAM és tárhely mennyiségek mellett megkapja a jelenleg elérhető legerősebb Qualcomm chipsetet is.

A hardcore játékosoknak fejlesztett ROG Phone 5 már így sem egy gyenge eresztés, a villámgyors hardvere mellett talán azoknak a power usereknek is ideális választás, akik játék helyett munkára használják a mobiljukat. Már ha nem zavarja őket az egyedi, kissé harsány formaterv. Az Asus ROG Phone 5s – legalábbis ez lesz állítólag a készülék neve – valószínűleg nagyban hasonlít majd az eredeti modellre, nem csupán dizájn terén. Vélhetően marad a 6000 mAh-s akkumulátor, a 144 Hz-es Full HD+ OLED képernyő, illetve a már említett telep kompatibilitása a 65 wattos töltőkkel, akárcsak az 5G modem.

Változást a telefon burkolata alatt szolgálatot teljesítő lapkakészlet jelent majd, ami ezúttal már Qualcomm Snapdragon 888+ lesz, a jelenlegi csúcskategóriás Snapdragon frissített változata. A chipset hajtja a nemrég debütált Xiaomi MIX 4-et, és a hamarosan érkező Honor Magic 3 készülékekben is felbukkanhat.

Az Asus ROG Phone 5s egyike lesz az idei év legdurvább Android rendszert futtató okostelefonjainak, hiszen 16/256, illetve 18/512 GB-os kiszerelésekben is meg lehet majd vásárolni – állítja a híreket szolgáltató szivárogtató. A készülék ára, illetve annak premier dátuma egyelőre ismeretlen, ezekről még a bennfentesünk sem nyilatkozott.

Forrás: PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid