Még sokoldalúbb lesz a Galaxy Note 9 S Penje

0

A Samsung Galaxy Note 9 egy produktivitásra kiélezett fenevad, de az S Pen teszi egy valódi okostelefonos svájci bicskává. Az apró stylus már így is rengeteg mindenre jó, idegen nyelvű szöveget fordít, multimédiát távirányít, de önkioldónak is jó fotózáskor a beépített Bluetooth funkciónak köszönhetően. A Samsung azonban úgy döntött, még tovább fokozza az S Pennek, illetve az ezen található a picinyke gombnak a lehetőségeit.

A Samsung az idei fejlesztői konferenciáján bejelentette, hogy hamarosan megnyitják az S Pen távirányító funkcióit a külsős cégek számára. A döntés a gyakorlatban azt jelenti, hogy a készülék stylusa még több mindenre lesz képes a jövőben, már amennyiben a fejlesztők beépítik annak lehetőségeit az alkalmazásaikba.

A gyártó biztosítani fog egy SDK-t (fejlesztői készlet) minden érdeklődőnek, a továbbiak pedig már csak rajtuk állnak. Minél több fejlesztő él a lehetőséggel, annál több opciót kaphat a Samsung Galaxy Note 9 S Penje. Bár a készülék egyik legnagyobb vonzereje most is ez az apró kiegészítő, a gyarapodó funkcionalitásnak köszönhetően tovább nőhet a mobil iránti érdeklődés.

Mindezek tükrében a Samsung agytrösztjei úgy gondolják, a fejlesztők hamarosan olyan hasznos funkciókat építenek alkalmazásaikba, melyeket kényelmesen, egy gombnyomás segítségével aktiválhatunk a Galaxy Note 9 stylusának segítségével. Ti milyen lehetőségeknek örülnétek az S Pennel kapcsolatban, és melyek a jelenlegi kedvencek?

Forrás: PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid