Megérkezett a Xiaomi Mi 8 Pro Global verzió

0

A kínai gyártó szeptemberben mutatta be a Xiaomi Mi 8 Pro okostelefont, amelynek nemrég megérkezett a nemzetközi (Global) verziója is B20-as LTE támogatással és magyarul is tudó MIUI rendszerrel. Az újdonság már rendelhető, ráadásul egész jó áron!

A Xiaomi Mi 8 Pro nagyjából megegyezik a Mi 8 Explorer Edition verzióval, ez is megkapta a kijelző alá épített ujjlenyomat-olvasót, valamint az átlátszó hátlapot. A fő különbség, hogy a 3D-s arcfelismerőt egy infrás megoldásra cserélték, és a Próból most már létezik Global kiadás.

Xiaomi Mi 8 Pro árak

Vámmentes szállítási módok: Priority Line (GearBest) és European Direct Mail (Banggood)

Főbb jellemzők

A kijelző 6.21 colos, AMOLED technológiát használ, a felbontása Full HD+ (2248×1080), és természetesen megtalálható rajta a notch. A meghajtásról  a Snapdragon 845 gondoskodik 8 GB RAM mellett, a belső tárhely pedig 128 GB-os.

A hátlapon duál 12 MP-es kamerát találunk (f/1.8 és f/2.4), míg az előlapra egy 20 MP-es szenzor került. A 154.9×74.8×7.6mm-es, 177 grammos mobilba egy 3000 mAh-s aksi került, ami támogatja a legújabb Quick Charge 4+ gyorstöltést, szoftveres téren pedig MIUI 10-et kapunk Android 8.1-es alapokon.

Linkek még egyszer (az árak bármikor változhatnak):

Vámmentes szállítási módok: Priority Line (GearBest) és European Direct Mail (Banggood)

Napidroid.hu

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid