Megérkezett a Google Messenger!

0

Végre megérkezett a Google új üzenetküldő applikációja a Play Store-ba, ami nem meglepő módon Üzenetküldő néven fut a magyar felhasználók számára. A Google Messenger a Nexus 6 és 9 társaságában debütált, és most már szabadon beszerezhető bárki számára, természetesen ingyen.

google-messenger-71-710x409

Nincs túl sok mesélni való az alkalmazás funkcióiról, lényegében a standard dolgokat tudja. Itt a hivatalos leírás a Play Store-ból:

Főbb funkciók:

  • Gyorsabb megosztás: Közvetlenül az alkalmazásban választhat vagy készíthet képeket és videókat, amelyeket könnyedén megoszthat. Még hangüzeneteket is küldhet ismerőseinek.
  • Egyszerű keresés: Kereshet az ismerősök között és a beszélgetésekben, hogy mindig megtalálja, amire szüksége van.
  • Célszerű kivitel: Új, gördülékeny, Material Design megjelenés, amely intuitív és vidám.
  • Jobb vezérlés: Az SMS-ek letiltásának lehetősége. Ha nyugalomra vágyik, senki sem fogja zavarni.
  • További funkciók: hangüzenetek, hangulatjel-támogatás, színes beszélgetések, üzenetek archiválása és még sok más.

A Messenger jelenleg Android 4.1 Jelly Bean, vagy újabb verziót futtató eszközökön támogatott. A letöltés itt lehetséges.

Azt még nem tudni, mi lesz a Hangouts szöveges üzenetküldési lehetőségével, de egyelőre nem tűnt el ez a beépített funkció onnan sem. Lollipop esetében pedig már a Messenger lesz az alapértelmezett SMS küldő alkalmazás.

AndroidAuthority

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid