Megérkezett a Lenovo K3!

0

A mai napon a Lenovo felfedett egy olcsó okostelefont, aminek egy eléggé mókás nevet  – Lenovo K3 Music Lemon – adott. A készülék a kínai JD oldalán bukkant fel, és egyelőre úgy fest, csak onnan lehet majd hozzájutni. Valószínűleg a Lenovo ezzel a mobillal a Xiaomi Redmi 1S számára szeretne konkurenciát állítani, ami a specifikációkat és a 100 dolláros árat tekintve akár sikerülhet is.

Lenovo K3 2

A citromsárgában feszítő fiatalos dizájnú mobil kellemes tulajdonságokkal rendelkezik a mérsékelt ár ellenére. A motorháztető alatt egy négymagos Qualcomm Snapdragon 410 duruzsol, 1.2 GHz-re skálázott magokkal, kapunk 1 GB RAM-ot, és 16 GB belső tárhelyet, ami ráadásul tovább bővíthető micro SD kártyával. A K3 belsejében helyet kapott egy LTE modem, és a kameramodulok miatt sem kell szégyenkeznie: elől 2, hátul 8 megapixeles szenzor található. A kijelző 5 hüvelykes és HD felbontású, ami ezért az összegért igencsak figyelemreméltó.

A Music Lemon név alapjában véve semmit nem jelent a telefon esetében, de azt érdemes megemlíteni, hogy a készüléket Wave-féle MAxxAudio technológiával is felszerelték. Méreteit tekintve egy egészen kompakt masináról beszélhetünk, viszont a 141 x 70.5 x 7.9mm-es dimenziói ellenére egy 2300 mAh-s akkumulátor is helyett kapott odabent. A mobil egyelőre csak Kínában elérhető, ám a készülék magas sikerfaktorát tekintve esélyes, hogy külhoni piacokon is értékesítésre kerülhet idővel.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid