Megérkezett a Lenovo első 18:9-es telefonja

1

Még friss és ropogós az a vadonatúj Lenovo okostelefon, amit a minap mutatott be a kínai vállalat, és a K320t nevet viseli. A mobil egy igazán kellemes alsó-középkategóriás ajánlat, ami egyelőre csak a cég hazájában kapható, de nem lennénk meglepődve, ha máshol is a boltok polcaira kerülne. 

A telefon lelke egy Spreadtrum lapka, amelyben egy négymagos processzor dolgozik 1.3 GHz-es órajelen. A megjelenítő a modern trendeknek megfelelően 18:9-es képaránnyal rendelkezik, 5.7 colos, és 1440×720 pixel felbontással bír. Rendszermemória tekintetében kétféle lehetőség van, létezik 2, illetve 3 GB RAM-mal szerelt variáns, a belső tárhely pedig 16, valamint 32 GB lehet választásunktól függően.

A készülék láthatóan nem a Galaxy S8-cakkal játszik egy ligában, ugyanakkor mégis került egy duál kamerakészlet a hátlapjára 8, illetve 2 megapixeles szenzorokkal, míg az előlapon egy 8 megapixeles érzékelő található. A 155.2 x 73.5 x 8.5 mm-es dimenziókkal és 153 grammos tömeggel felvértezett okostelefon Android 7.0 Nougat rendszert futtat, energiaellátását pedig egy 3000 milliamperórás telep igyekszik biztosítani. A hátoldalra még egy ujjlenyomat-olvasóra is tellett a produkciós kasszából, ami felettébb jó hír egy ilyen kategóriába eső okostelefon esetében.

Ahogyan az imént írtuk, Kína az első ország ahol meg lehet kapni a Lenovo K320t-t, és itt egy olyan 155 dollárnak megfelelő összegértkínálják.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid