144 Hz-es kijelzővel és izmos hardverrel érkezett a Redmi Note 12T Pro

0

Sokak szerint a Xiaomi ereje leginkább a középkategóriás készülékeiben van, és ez talán igaz is lehet, mert a gyártó újabb modellel bővítette amúgy sem csekély arzenálját a szegmensen belül. A kérdéses készülék a Redmi Note 12T Pro nevet viseli, érdekességét pedig a belsejében zakatoló Dimensity 8200 lapkakészlet, valamint a 144 Hz-es képernyő adja.

Az okostelefon egy már létező vérvonal tagja, a tavaly bemutatott Redmi Note 11T Pro egyenesági leszármazottja. A készülék 6,51 hüvelykes IPS LCD megjelenítővel lett felszerelve, amely Full HD+ felbontást, valamint 144 Hz-es képfrissítési rátát kínál.

A Redmi Note 12T Pro borítása alá ugyanazt a MediaTek Dimensity 8200 lapkakészletet szerelték, ami a Xiaomi Civi 3 meghajtásáért is felel. Egy kifejezetten izmos, modern, felső-középkategóriás processzorról van szó, ami teljesítményben az új Snapdragon 7+ Gen 2-t közelíti, a Snapdragon 7 Gen 1-nél pedig 30-50%-kal erősebb. Az operatív memória lehet akár 12 GB is, az LPDDR5 RAM modulok mellé pedig UFS 3.1 tárhely kerül, legfeljebb 512 GB-os.

A készülék hátoldalán 64 megapixeles elsődleges kamera foglal helyet, egy 8 megapixeles ultraszéles látószögű, valamint egy 2 megapixeles makró modul társaságában. Az előlapi kamera a képernyőn lévő kivágásból kukucskál, önfotózni 16 megapixeles felbontásban tudunk majd a segítségével.

A Redmi Note 12T Pro borítása alá még egy 5080 mAh kapacitású akkumulátort is sikerült beszorítani, a telep támogatja a 67 wattos gyorstöltést.

A Redmi Note 12T Pro az első bekapcsolást követően Android 13 operációs rendszerrel fogadja a tulajdonosát, aki kihasználhatja a MIUI 14 interfész extra lehetőségeit is. Az okostelefon fekete, fehér és kék árnyalatokban lesz kapható. Az elérhetőség és az árazás részleteit még nem tették közzé, de az ígéret szerint a gyártó munkatársai hamarosan pótolják ezt a hiányosságot.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid