5″-os Super AMOLED kijelzővel debütált a Galaxy J2 Pro (2018)

0

A Samsung hosszas várakozás után végre hódító útjára bocsátotta a Samsung Galaxy J2 Pro (2018) készüléket, ami az megfizethető okostelefonok széles sorát erősíti. A telefon a cég vietnami szárnyának weboldalán tűnt fel, adatlapja pedig megerősítette a korábban pletykált specifikációkat. A mobil első körben náluk lesz kapható, 144 dollárnak megfelelő helyi valutáért. 

A mobil nem egy atomerőmű, a belsejében négymagos processzor dolgozik, a belső tárhely pedig mindössze 16 GB, viszont lehetséges a microSD kártyás bővítés. A kijelző 5 hüvelykes, a felbontás 540×960 – mondjuk ennyi pénzért talán már lehetett volna HD – viszont egy Super AMOLED panelről van szó, ami nagyon jó ebben a kategóriában. A már említett CPU magjai 1.5 GHz-en ketyegnek, a processzor mellé pedig 1.5 GB RAM-ot pakoltak, ez bizony tényleg a belépőszint.

A készülék támogatja két SIM kártya egyidejű behelyezését, az akkumulátora pedig házilag eltávolítható, és egyébként 2600 milliamperórás. A telep a töltést microUSB porton keresztül veszi fel, de van itt 802.11 b/g/n 2.4 GHz-es WiFi, Bluetooth 4.2, ám az NFC, vagy az ujjlenyomat-olvasó már nem fért bele a keretbe.

A 143.8 x 72.3 x 8.4 mm-es térbeli jellemzőkkel és 153 grammos tömeggel rendelkező okostelefont fekete, kék és arany színben lehet majd megvásárolni, első körben Vietnamban. Nemzetközi forgalmazásról és árakról egyelőre nincs semmi hír.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid