Megérkeztek a 60 FPS-es YouTube videók Androidra

0

A Google már egy ideje azon dolgozik, hogy a 60 képkocka/másodperces videók támogatottak legyenek a YouTube minden változatán. A magas képkockarátával rendelkező videók tavaly váltak elterjedtté, és végre már az Androidos alkalmazással is megtekinthetjük őket.

A tavaly elindított funkció az elő közvetítéseknél is alkalmazható, aminek többek között az volt a nem burkolt célja, hogy a Google elnyerje a játékosok kegyeit. Pár napja pedig már a két legnagyobb mobil operációs rendszeren, azaz Androidon és iOS-en is elérhető a 60 FPS-es (frame per second) videók megtekintésének lehetősége, 720p és 1080p felbontások esetében.

youtube-60fps-napidroid

A videók megtekintésénél rá kell böki a három pontra a felső sarokban, majd kiválasztani a Minőség opciót. Ha a videó elérhető 60 FPS-es verzióban, akkor itt tudjuk azt beállítani. Mivel a mobilos YouTube maximum olyan felbontást támogat, amilyen az adott készülék kijelzője, így 720p-nél gyengébb megjelenítő esetében nem fog működni a dolog.

Ha kipróbálnád az újdonságot, akkor itt egy videó (Avengers 2 trailer), ami elérhető 60 FPS-ben is. A YouTube alkalmazásban nyisd meg!

AndroidAuthority

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid