Megérkeztek az Amazfit GTS 2e és GTR 2e okosórák

0

A Xiaomival szorosan együttműködő Huami két újabb okosórát adott ki, amelyek a szeptemberben bemutatott Amazfit GTS 2, illetve GTR 2 készülékek alternatívái. Az újdonságok a GTS 2e és GTR 2e neveket viselik, mindketten nagyjából húsz százalékkal alacsonyabb áron, hosszabb üzemidővel debütáltak, és csupán egyetlen apróbb kompromisszummal kell fizetni ezekért a jellemzőkért.

Az új órák egyike sem rendelkezik Wi-Fi modullal, így kénytelenek a telefon által biztosított kapcsolati lehetőségekre hagyatkozni. A GTS 2e belsejében ugyanúgy 246 mAh kapacitású akkumulátor teljesít szolgálatot, ugyanúgy megkapta az NFC technológiát, és szintén 25 grammot nyom, akárcsak a GTS 2. Mivel az okosóra belsejében nincs Wi-Fi, az üzemidő akár 14 napos is lehet, energiatakarékos üzemmódban pedig a 24 napos működés sem lehetetlen.

Amazfit GTS 2e

Hasonló a helyzet a GTR 2 és a GTR 2e esetében is, habár az újdonság 3 sportos színben lesz választható, és a némileg elegánsabb Classic kiadásról le kell mondanunk. A kerek kialakítású kijelző továbbra is AMOLED panelre épül, az akkumulátor pedig még mindig 471 mAh kapacitású, ám az alap GTR 2 órához képest most már az akár 24 napos működési idő is lehetséges egyetlen feltöltéssel. Ha pedig megelégszünk az energiatakarékos felhasználással, akkor a GTR 2e képes 45 napon keresztül szolgálni bennünket. Minden további sporttal kapcsolatos és egyéb jellemző teljesen változatlan.

Amazfit GTR 2e

A vadonatúj órák 799 kínai jüanba kerülnek, ami nagyjából 100 euróval, vagyis 35 500 forinttal egyenértékű. A készülékeket első körben az Amazfit és a JD nevű helyi kereskedő közös előrendelési programjában lehet beszerezni, az első villámvásár december 24-én kerül megrendezésre. Európai megjelenésről egyelőre sajnos nincs hír.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid