Megerősítette a Blizzard: még idén jön egy Warcraft játék mobilra

0

Az Activision Blizzard a 2021-es negyedik negyedévi pénzügyi eredményeiről szóló sajtóközleményében elárulta, hogy tervezi egy Warcraft játék mobilra történő kiadását valamikor idén.

A vállalat vezérigazgatója, Bobby Kotick egy évvel ezelőtt azt mondta a befektetőknek, hogy “több, ingyenesen játszható mobilos Warcraft-élményen” dolgoznak, amelyek már akkor is a fejlesztés előrehaladott állapotában álltak. A Blizzard egyelőre nem árult el részletesebb információkat a játékokról, és egy konkrétabb ütemtervet sem tettek közzé, de az biztos, hogy még ebben az évben készülnek valami nagy dobásra.

A vállalat legutóbbi eredménybeszámolójában így írnak a franchise mobilos bővítéséről:

“A Blizzard jelentős új tartalmakat tervez a Warcraft franchise számára 2022-ben, beleértve új élményeket a World of Warcraftban és a Hearthstone-ban, és először adnak teljesen új, mobilos Warcraft tartalmakat a játékosok kezébe.”

Legalább 2017 óta pletykálnak egy Warcraft mobiljátékról. 2018-ban olyan hírek láttak napvilágot, hogy a Blizzard a franchise mobilos kiadásán dolgozik, ami a Pokémon Go-hoz lesz hasonló. Ez feltehetően azt jelenti, hogy egy kiterjesztett valóságos címről van szó, de persze azóta változhattak a tervek. A Kotaku jelentése szerint az a 2016-ban alakult csapat fejleszti a játékot, amely a Diablo Immortal nevű mobiljáték mögött is áll, ami szintén idén jelenik meg.

Via

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid