Megerősítették a Honor 10 specifikációit

0

A hamarosan bemutatkozó Honor 10 specifikációi már lassan két hete kiszivárogtak az internetre. Ezeket a jellemzőket erősítette meg lényegében a kínai telekommunikációs hivatal tanúsítványi eljárása, amelyen a készülék most nemrégiben átesett. Ez egy remek alkalom arra, hogy átvegyük mire érdemes számítani a prémium telefonnal kapcsolatban.

A következő Honor zászlóshajó belsejében egy Kirin 970 lapkakészlet fog dolgozni, a megjelenítő pedig egy a jelenlegi trendeknek megfelelő megoldás lesz, szenzorszigettel a felső részén. A legfrissebb Android verzió szintén benne van a kalapban.

A Horror 10 négyféle konfigurációban lesz elérhető, a következő modellszámokkal: COL-AL10, COL-TL10, COL-AL00 és COL-TL00. A házon belül fejlesztett processzornak nyolc magja lesz, az apparátus órajele 2.36 GHz. A kijelző képátlója 5.84 col, 19:9 képaránnyal, nagy valószínűséggel egy LCD panelről van szó, 2280×1080 pixeles felbontással.

A hátlapon található elsődleges képrögzítő megoldás szenzorainak egyike 16 megapixeles lesz, míg a másik 24 megapixeles felbontással rendelkezik. A kamerakészlet sokban fog profitálni a telefonban dolgozó mesterséges intelligencia képességeiből.

A mobilon Android 8.1 Oreo rendszer fut, amelyet erőteljesen testreszab az EMUI 8.1 felhasználói felület. Az akkumulátor kapacitása 3320 milliamperóra, és vélhetően támogatni fogja a kínai gyártó saját fejlesztésű gyorstöltési metódusát. A mobil 149.6 x 71.2 x 7.7 mm-es dimenziókkal rendelkezik. Az okostelefon bemutatóját április 19-én tartják Kínában.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid