Megindult a Samsung Galaxy A3 (2016) Nougat frissítése

3

Ha netán a címben szereplő középkategóriás kompakt okostelefon boldog tulajdonosa vagy, azt javaslom nézd meg az elérhető frissítéseket. A 2015 decemberében debütált mobil ugyanis elkezdte megkapni az Android 7.0-t, aminek első körben mi, a magyar felhasználók örülhetünk. 

A Samsung Galaxy A3 (2016) Android 7.0-ra frissül, amennyiben a felhasználó letölti az ehhez szükséges adatcsomagot, amelynek mérete körülbelül 950 MB. A frissítés elsőként nálunk bukkant fel, de remélhetőleg a határon túli olvasóinknak sem kell már sokáig várniuk az új rendszerre.

Természetesen a már megszokott OTA módon jut el a frissítés a készülékre, és persze az is lehetséges, hogy még várnod kell egy keveset, mire számodra is hozzáférhető lesz, ugyanis nem mindenki egyszerre kapja meg. Aki türelmetlen az leellenőrizheti manuálisan is, vajon az ő okostelefonjára már tölthető-e a Nougat, mindössze szét kell néznie a telefon Beállítások menüjében.

A Galaxy A3 (2016) még a mai napig megállja a helyét a relatíve kisméretű, középkategóriás okosmobilok szegmensében, a maga 4.7 colos HD felbontású Super AMOLED kijelzőjével, Exynos 7578/Snapdragon 410-es lapkájával, 1.5 GB RAM-jával, illetve a 16 GB-os háttértárával. A készülék fotózni is teljesen jó, hála az elsődleges kamera 13 megapixeles felbontásának, valamint az előlapi 5 megapixeles szenzornak. Egy szó mint száz: Galaxy A3 (2016) tulajdonosok, frissítésre fel!

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid