Hivatalos az Oppo R11 Plus

1

A június 5-én történt bemutató csupán egy afféle ízelítő volt, a legújabb Oppo mobilok leleplezése igazából most történt meg. Az R11-ről már nem fogunk szót ejteni, hiszen korábban már megtettük, ellenben az R11 Plus megérdemli, hogy dedikáljunk számára néhány sort. Még akkor is, ha olyan túl sok különbség nincs a két modell között. 

Az Oppo R11 Plus kijelzője 6 colos méretben vonzza a tekinteteket, és egy AMOLED panelről van szó, tehát a vibráló színekre nem lesz panasz. A képsűrűség is kielégítő, tekintve a megjelenítő Full HD-s felbontását. A telefon egy másik vonzereje a méretes akkumulátor lehet, ugyanis egy 4000 milliamperórás telepről beszélhetünk, ami támogatja a VOOC gyorstöltési metódust. Az R11 esetében egyébként ugye 5.5 colos kijelzőről, és szintén VOOC támogatással rendelkező, 3000 milliamperórás akkumulátorról lehet beszélni.

A hardveres felhozatal másik legklasszabb eleme a hátlapi duál kamerakiépítés, ami áll egy 16 megapixeles érzékelőből, aminek f/1.7-es a rekeszértéke, a másik pedig egy 20 megapixeles telefotó lencse, ami lehetővé teszi a 2x-os optikai zoomot. Az előbbi a Sony IMX398-as, a másik pedig a Sony IMX350 szenzort használja. Mindkét hátlapi kamera támogatja a 4K felbontású mozgóképek rögzítését. Az előlapon egy 20 megapixeles kamera csücsül, rekeszértéke f/2.0, tehát a minőségi szelfik lehetősége is adott.

Az Oppo R11 Plus hátlapja alatt egy Snapdragon 660 dolgozik, amihez 6 GB RAM és 64 GB-os belső tárhely jár. Természetesen kapunk dual SIM támogatást is, a rendszer pedig Android 7.1.1-es.

A készülék fémből készült unibody házat kapott, rejtett antennavonalakkal. A mobil vastagsága 7.88 mm, mérlegre helyezve pedig 188 grammot nyom, ami egyáltalán nem hangzik soknak, tekintve a kijelző képátlóját és a méretes aksit. A forgalomba kerülés időpontja, illetve a várható ár is hamarosan ki fog derülni, de jelen pillanatban ezek nem ismertek.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

NapiDroid