Megindult a Samsung Gear S3 forgalmazása

1

A Samsung Gear S3 Classic, illetve a Gear S3 Frontier a szeptemberi IFA kiállításon kerültek bemutatásra Berlinben. Ami azt illeti, ez már tényleg nem most volt, ám eddig kellett várni arra, hogy a Tizen operációs rendszert futtató okosóra variánsai forgalomba kerüljenek. 

Az aprócska masinériák természetesen első körben a Samsung hazájában, azaz Dél-Koreában váltak elérhetővé, de a globális értékesítés is meg fog indulni alig egy héten belül. November 18-tól az S3 kapható lesz az Egyesült Királyságban, Franciaországban, Németországban, az Egyesült Államokban, valamint Ausztráliában, Dubaiban és Szingapúrban. Fontos tudni, hogy az okosóra Samsung Pay opciója egyelőre csak az USA-ban, Ausztráliában és Szingapúrban lesz elérhető, érdekes módon Dél-Koreában a fizetési lehetőséggel nem lehet élni, holott ott indult el a szerkezetek forgalmazása.

gear-s-3

Érdemes figyelni majd az akciókat a cserélhető szíjakra is, amelyeknek az árai országonként eltérőek lehetnek. A Samsung Gear S3 ugye két változatban létezik, a Frontiert meg lehet venni opcionálisan választható LTE modemmel, míg a Classic Wi-Fi és Bluetooth kapcsolódási lehetőségekkel bír. Persze mindkettő belsejében ott virít a GPS, a pulzusszámláló, és mindegyik az IP68 szabvány szerint áll ellen az elemeknek.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid