Újabb mérföldkőhöz érkezett a Huawei P9

1

A Huawei számára minden szempontból sikeres készülékké érett a P9. A kínai vállalat számos országban kínálja eladásra okostelefonját, és viszik is, mint a cukrot. Szeptemberben még arról lehetett hallani, hogy a készülék túllépte a 6 millió eladott példányt, és most a vállalat újabb mérföldkőről számolt be a nyilvánosságnak.

Talán hihetetlenül hangzik, de a kínai vállalatnak eddig több, mint 9 millió P9-et sikerült értékesítenie a mobil áprilisi startja óta. Ez bizony azt jelenti, hogy csak az elmúlt két hónap lefolyása alatt 3 millió készülék talált gazdára. Ha ez nem meggyőző, akkor úgy hiszem semmi sem az.

p9-9-millio

Ha a jelenlegi állapotok szerint folytatódik az okostelefon pályafutása, akkor az év végéig simán számíthatunk akár 10 millió eladott P9 mobilra is. Ami esetleg keresztbe tehet, az egy másik Huawei telefon, egészen pontosan a nemrég bemutatott Mate 9. Ha valaki nagy kijelzős okostelefont szeretne, minden bizonnyal inkább a Mate széria aktuális tagjait fogja megfontolni, persze akiknek a kisebb méret is megfelel, még könnyen elcsábulhatnak a Huawei P9 iránt.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid