Megindult a Sony Xperia 10 II Android 12 frissítése

0

A Sony korábban ígéretet tett arra, hogy az Xperia 10 II is megkapja majd az aktuális Android verziót, és most a japán gyártó állja is a szavát. A középkategóriás okostelefon lassan már két éves, de hamarosan futni fog rajta a legfrissebb zöld rendszer.

Mielőtt mindenki a Beállítások menübe ugrana, meg kell jegyezzük, hogy az OTA frissítés egyelőre csak Délkelet-Ázsiában érhető el a hírek szerint. Remélhetőleg más régiókban is hamarosan közzéteszik majd a szükséges adatcsomagot, amely egyébiránt 900 MB méretű és az 59.2.A.0.422 buildszámot viseli.

A frissítéssel együtt érkező biztonsági folt már nem februári, mint amit az Xperia 10 III kapott, ezúttal egy némileg naprakészebb biztonsági javítás áll rendelkezésre, egészen pontosan a márciusi megjelenésű.

Érdemes lesz frissíteni a Sony Xperia 10 II-t, hiába nem egy új modellről van szó. A mobil belsejében duruzsoló Snapdragon 665 chipset valószínűleg még most is tűrhetően ellátja a dolgát, ha teljesítményével nem is vetekszik a mostani középkategóriás hardverekkel. A lapkán kívül 6 hüvelykes OLED képernyőt, 12 megapixeles elsődleges kamerát, 3600 mAh-s akkumulátort, NFC modult, 4 GB RAM-ot és 64 vagy 128 GB háttértárat kínál a készülék, ami a frissítést követően talán még egy darabig képes lesz biztosítani a hétköznapi felhasználáshoz szükséges rendszersebességet és funkciókat.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid