Megindult a Vernee M6 előrendelése – Korrekt mobil akár 100 dollárért

0

Elindult a Vernee legújabb mobiljának előrendelése, és akár már nettó 100 dollárért is hozzájuthatunk a 6.9 mm vékony középkategóriás készülékhez.

A Vernee M6 a gyártó “all-screen” dizájnját követi, és hivatalosan is elindult az előrendelési időszak. A mobil ára 129.99 dollár, ám április 3 és 9 között az adott nap első 5 vásárlója kedvezményesen, 99.99 dollárért rendelheti meg.

Az 5.7 colos 18:9-es kijelzővel rendelkező M6 előlapjának 80.34%-át teszi ki a képernyő. Így maradt a kompakt méret, és a gyártó előző, 5.2 colos 16:9-es készülékeihez viszonyítva (Vernee M5) ez sokkal kényelmesebb használatot, és jobb vizuális élményt nyújt.

A készülékházat is igyekeztek minél tökéletesebbre tervezni, így a végére sikerült 6.9 mm vékonyra csökkenteni a méretét, amit körbe 2.5D kerekítéssel láttak el a kényelmesebb fogás miatt, és ez a megjelenésre is jótékony hatással volt.

Kamera terén is előrébb lépett a gyártó, ami állítólag a minőségben is érezhető lesz. Hátul egy 16 MP-es optikát kapunk, ami 0.2 másodperc alatt képes fókuszálni. Rengeteg módot kapunk majd, amivel különböző stílusú képeket készíthetünk. Az első kamera 13 MP-es, megkapta a beauty effect 2.0-s funkciót, és jóval természetesebb képeket csinál az elődnél.

A kínaiak VOS rendszere Android 7.0 alapokon nyugszik, és stabil, jó felhasználói élményt ígér. A 8 magos processzort korrekt teljesítmény és energiatakarékosság jellemzi. A laggmentes kezelőfelülethez garancia a 4GB memória is, mellé pedig 64GB-os tárhely társul, amit akár 128GB-os kártyával is bővíthetünk majd.

A 3300 mAh-s akkumulátor felel majd a hosszan tartó használati időért, amit természetesen a Vernee szoftveres megoldásai segítenek, és a beépített hardverrel együtt nyugodtak lehetünk, hogy nem okoz majd problémát az egész napos használat egyetlen töltéssel.

További információk és előrendelés a gyártó oldalán található.

Forrás: Vernee

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid